HATAY / ALTINÖZÜ - Ziyaret Ortaokulu

Ziyaret Ortaokulu

ZİYARET MAH. ZİYARET SK. ZIYARET ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 8 ALTINÖZÜ / HATAY
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen, değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz, öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan , başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız.
Ziyaret Mahallesi´ne ait minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Mahallenin nüfusu yaklaşık olarak 1000 civarındadır. Mahalle, Kıyıgören ve Boynuyoğun Mahalleleri ile komşudur.
İl merkezine yaklaşık 35 km, İlçe merkezine 16.5 km uzaklıktadır